Vind de beste waterkoeler leverancier voor jou

Gratis & vrijblijvend

Wat is er belangrijk voordat je een waterkoeler aanvraagt?

Kopen of huren?

Als je een waterkoeler koopt loopt de prijs op tegen een paar honderd euro. Dit bedrag is meestal met een paar jaar weer terugverdiend uit het gebruik van het personeel. Mocht je dit nu niet willen investeren is het ook mogelijk om een waterkoeler te huren, dan wordt er maandelijks een bedrag van je rekening afgeschreven.


De verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten waterkoelers op de markt, sommige met meer onderhoud, meer afval en sommige kunnen worden aangesloten op de reguliere watertoevoer. Daarnaast zijn er ook verschillende keuzes in de soort water; wil je bruisend, warm of koud? De ene waterkoeler is iets prijziger dan de andere dus houd de voorkeur van je werknemers in gedachte bij het aanvragen.

Waarom een waterkoeler?

Een waterkoeler verhoogt het vochtgehalte en geeft je werknemers meer energie. Omdat de hersenen uit water bestaan is voldoende water een essentieel gedeelte voor het goed functioneren en betere werkprestaties. Daarnaast scheelt het kosten, omdat werknemers minder andere dranken nuttigen. Denk hierbij aan koffie, thee of fris.

Adresgegevens

Keizersgracht 560-4

1017 EM Amsterdam, Nederland


KvK: 70488134

Contact

Tel: 085 – 079 7050


Algemeen: algemeen@dezaak.nl

Advies: support@dezaak.nl

Redactie: redactie@dezaak.nl

Volg ons

© MijnZaak Powered by Docbldr