020 - 3032631

ma - vrij: 9:00 - 17:30

Ontvang tot 4 prijsopgaven van animatievideo uitgevers

100% vrijblijvend | Lokale bureaus

Vul hieronder je gegevens in voor de aanvraag

100% vrijblijvend | Al 1043 x aangevraagd

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

Gespecialiseerd in ZZP'ers & MKB

100% gratis & vrijblijvend

Zorgvuldig uitgekozen partners

Jouw verhaal duidelijk in beeld

Vind snel een passende animatie professional

''komt met zeer goede prijsopgaves voor zelfstandige ondernemers en eenmanszaken''

Merel, Financieel consultant

Hoe maak je moeilijke informatie tastbaar? Dat kan via een animatievideo, door het gebruik van illustraties is het makkelijker om jouw boodschap visueel duidelijk te maken. Zo leg je de boodschap helder met goede visuals in een mooi verhaal. Zo zorg jij ervoor dat je de interesse van je doelgroep hebt, of dit nu met een nieuw product is of informatie wilt verspreiden over een complex onderwerp.


Het belangrijkst is om goed na te denken over de boodschap die jij wilt vertellen, welke doelgroep je wilt aanspreken en welke look en feel jouw bedrijf wilt uitstralen. Een goede video kan zorgen voor een groot impact op deze doelgroep.

Jouw verhaal in beeld

Animatievideo

Animatievideo aanvragen?

Er zijn vele voordelen voor het kiezen van een animatievideo, maar wat is nu interessant voor jou bedrijf en hoe pak je dit aan.  

Animatievideo: Wat zijn de voordelen?

  • Zelf sturen: Je kan de video compleet specifiek maken zoals jij dat wilt. Denk hierbij aan een compleet verhaal met illustraties en alles wat jij je doelgroep wilt vertellen. Er zal niks op de video terecht komen wat jij als opdrachtgever niet wilt.  
  • Alles is mogelijk: De opties zijn eindeloos, denk aan een nieuw product op de markt zetten. Het is mogelijk om jouw visie, een idee of al een echt compleet product te laten zien. 
  • Persona’s : Ook kan je echte mensen in je video plaatsen, denk hierbij aan een collega of een persona. Dit zorgt ervoor dat de doelgroep zichzelf kunnen verplaatsen in de persoon en zo sneller de keuze maken die jij wilt dat ze maken.  
  • Huisstijl : Met een animatievideo kan je ervoor zorgen dat de video compleet in jouw huisstijl wordt gemaakt. Zo past deze video perfect op bijvoorbeeld jouw website of sociale media.  
  • Moeilijke informatie verwerken : Een animatievideo kan moeilijke informatie op een gemakkelijkere manier met gebruik van illustraties duidelijker maken voor de doelgroep. Zo kan zelfs jij de meest complexe onderwerpen uitleggen. 
  • Aanpassingen : Producten ontwikkelen natuurlijk met de tijd mee. Gelukkig kan jij een animatievideo gemakkelijk aanpassen zonder een compleet nieuwe video te hoeven maken. Zo zorg jij ervoor dat je animatievideo up-to-date blijft en alleen relevante onderdelen aan wordt gepast.  

"Fijne & snelle communicatie. Ik heb een mooie bedrijfsvideo ontvangen voor een scherpe prijs."

Erika, Paardencoach

"Snel vergeleken en een betaalbare doeltreffende animatievideo laten maken, heel goed!"

Liesbeth, Tolk

ONDERNEMERS ONDER ELKAAR

NOG MEER VOORDEEL IN JE MAILBOX?

POPULAIRSTE DIENSTEN

De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die je als ondernemer nodig hebt met ons magazine, onze website, jouw ondernemersprofiel in MijnZaak en het telefonische advies.

OVER ONS

© 2020 De Zaak B.V. | Algemene voorwaarden

Schrijf je nu in voor De Zaak Voordeel en ontvang de beste deals voor jou!