Vraag AOV premievergelijking aan:

Gratis & vrijblijvend

Waarom een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?

Wie een eigen zaak heeft, draagt zelf de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit je af om ervoor te zorgen dat je toch maandelijkse inkomsten ontvangt tijdens ziekte, na een ongeval of als je invalide wordt.

Wat is er belangrijk als je met een AOV start?

Invloed van de wachttijd

Wie financiële reserves heeft om het even uit te zingen zonder uitkering, kan kiezen voor een wachttijd. De maandelijkse AOV premie zal hierdoor lager uitvallen. Bij een wachttijd keert je verzekering niet uit op het moment dat je arbeidsongeschikt wordt, maar pas wanneer de eigen-risico-periode die je vooraf met de verzekeraar bent overeengekomen, is verstreken.


Invloed van het verzekerde bedrag

De uitkering is afhankelijk van je inkomen. Ben jij van mening dat je met 80% van je inkomen rond komt? Dan zal je premie lager zijn dan wanneer je 90% van je inkomen wilt ontvangen.


Invloed van de eindleeftijd

Ook de eindleeftijd die je kiest, beïnvloedt de hoogte van de premie. Wil jij tot je pensioenleeftijd een AOV uitkering ontvangen of stopt je uitkering eerder? Kiezen voor een verlaging van 65 jaar naar 62 of 63 jaar kan al flink schelen in de maandelijkse lasten.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vergelijk de voordeligste verzekeraar voor jou

Je gegevens

Ontvang offertes

Adresgegevens

Contact

Volg ons

Keizersgracht 560-4

1017 EM Amsterdam, Nederland


KvK: 70488134

Tel: 085 – 079 7050


Algemeen: algemeen@dezaak.nl

Advies: support@dezaak.nl

Redactie: redactie@dezaak.nl

© MijnZaak Powered by Docbldr