020 - 3032631

ma - vrij: 9:00 - 17:30

Ontvang kosteloos tot 4 prijsopgaves van gecertificeerde incassobureaus

Al vanaf één factuur| No Cure No Pay

Vul hieronder je gegevens in voor de aanvraag

100% vrijblijvend | Al 3274 x aangevraagd

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

76% ontvangt binnen 2 weken zijn geld

Binnen 24 uur reactie

Zorg voor het behoud van de relatie

De incasso kosten zijn voor de klant

Erkende en ervaren incassobureaus

"Dachten goed mee. Wilde de relatie met mijn opdrachtgever niet op het spel zetten."

Lianne, Lifestyle coach

Incassobureau: Over incassobureaus

Een incassobureau zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of jij het geld, waar je als ondernemer recht op hebt, ook echt ontvangt. Het gekozen incassobureau zorgt voor het hele invorderingstraject. Van het contact opleggen met het bedrijf of de klant in kwestie tot het incasseren van de niet betaalde facturen. Zo kan jij zorgeloos ondernemen.

Incassobureau

Wil jij hulp van een incassobureau?

Incassobureau: Waarom?

Je opdracht is klaar en de factuur is verstuurd, maar helaas is de betaling na het verstrijken van de betaaltermijn nog steeds niet binnen. Veel mensen stellen de stap voor het inschakelen van een incassobureau het liefst zo lang mogelijk uit. Echter als er geen zicht op een eventuele betaling, deze klant een verleden heeft met slecht betalen, dan kan het inschakelen van een incassobureau toch verstandig zijn. Je hebt immers hard voor je geld gewerkt!


Incassobureau: Wanneer?

Je schakelt een incassobureau in wanneer je factuur niet wordt betaald en het debiteurenbeheer ook geen geld heeft opgeleverd. Maar vanaf hoeveel herinneringen kan je eigenlijk een incassobureau inschakelen? Het antwoord is vrij simpel: stuur ten minste één aanmaning. Hierna kan een incassobureau het verdere invorderingstraject geheel van jou overnemen.


Wist je dat 76% van de ondernemers binnen 2 weken alle openstaande facturen betaald krijgt?

Incassobureau: Risico’s door wanbetalers?

Wanbetalers, consumenten of bedrijven die gebruik maken van diensten of producten zonder dat zij hiervoor betalen. Dit kan komen door verschillende redenen. Soms maakt men gebruik van jouw diensten en kiest er dan voor om niet te betalen. Ook kan het zijn dat een debiteur de dienst of het product niet kan betalen. Vaak is het een kwestie van laksheid en is het versturen van een herinnering voldoende.

Pas op voor te veel openstaande facturen. Tenzij je een forse winstmarge hebt, zal tegenover elke openstaande factuur een bedrag aan betaalde facturen moeten staan. Lukt dit niet? Dan kan dit leiden tot liquiditeitsproblemen of zelfs faillissement van je bedrijf. Helaas verdwijnen onbetaalde facturen niet vanzelf. Dus als er geen zicht is op een betaling, kan het verstandig zijn een incassobureau in te schakelen.

Incassobureau: Kosten

Veel incassobureaus werken op basis van No Cure, No Pay. Dit houdt in dat je niets betaalt totdat jouw debiteur ook de rekening heeft voldaan. Bovendien worden incassokosten, die verbonden zijn aan het inschakelen van een incassobureau, vaak naderhand verhaald op de debiteur.


De kosten hangen vaak samen met de hoogte van de openstaande facturen en hoe vaak jij het incassobureau inschakelt.

Wil jij hulp van een incassobureau?

"Duidelijke offertes. Gekozen voor een partij die een probleem met een achterstallige factuur heeft kunnen oplossen."

"Goede offerte ontvangen van een incassobureau in de buurt."

Paul, schildersbedrijf

David, zzp'er

ONDERNEMERS ONDER ELKAAR

NOG MEER VOORDEEL IN JE MAILBOX?

POPULAIRSTE DIENSTEN

De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die je als ondernemer nodig hebt met ons magazine, onze website, jouw ondernemersprofiel in MijnZaak en het telefonische advies.

OVER ONS

© 2020 De Zaak B.V. | Algemene voorwaarden

Schrijf je nu in voor De Zaak Voordeel en ontvang de beste deals voor jou!