Vind de beste koffieautomaat leverancier voor je bedrijf

Gratis & vrijblijvend

Wat is er belangrijk bij het aanschaffen van een koffiemachine?

Capaciteit

Op het moment dat veel werknemers koffie drinken, dan is het belangrijk om na te denken over de capaciteit van de koffiemachines. Hoeveel kopjes zet hij in een minuut en hoe snel is de machine? Zo voorkom je irritaties op de werkvloer.


Groot aanbod

Van bonen tot instantkoffie, van een latte macchiato tot een zwarte koffie, alles is mogelijk. Denk aan de voorkeuren van je werknemers bij het kiezen van een machine.


Overige informatie

Er zijn nog een paar factoren die belangrijk zijn om over na te denken bij de keuze van een goede koffiemachine. Dit is het formaat van de machine en de plaats waar deze moet staan. De snelheid van het apparaat en de keuze voor verse melk of melkpoeder.

Waarom een koffiemachine op kantoor?

Nederland is een echt koffieland. Vaak drinken Nederlanders meerdere kopjes per dag. Wie kan rekenen, zal al snel opmerken dat de meeste op het werk wordt gedronken. We brengen namelijk het grootste deel van de dag op de werkvloer door. Veel werknemers zullen het daarom waarderen als er een lekker kopje koffie op kantoor te krijgen is. Bovendien blijkt dit behalve de energie ook de productiviteit een boost te geven. 

Adresgegevens

Keizersgracht 560-4

1017 EM Amsterdam, Nederland


KvK: 70488134

Contact

Tel: 085 – 079 7050


Algemeen: algemeen@dezaak.nl

Advies: support@dezaak.nl

Redactie: redactie@dezaak.nl

Volg ons

© MijnZaak Powered by Docbldr