Ontvang €50,- korting op je lidmaatschap

Exclusieve korting via Mijn Zaak

Speciaal voor zzp’ers

Voor zelfstandige professionals is BrightPensioen een passende pensioenoplossing. De overheid is namelijk blij als je een bedrag opzij legt voor je pensioen. Daarom krijg je belastingvoordeel over je inleg, over je jaarruimte. De slimme, gratis jaarruimte tool van BrightPensioen helpt je hierbij.


Daarnaast:

  • Is pensioen opbouwen bij BrightPensioen flexibel en gemakkelijk. Je bepaalt zelf hoeveel en -vaak je inlegt. En je kunt op ieder moment je opgebouwde pensioen bekijken via jouw online portal.
  • Krijg je naast een pensioenrekening ook een beleggingsrekening cadeau.
  • Betaal je tot € 3.000 en maximaal twee jaar geen lidmaatschap. 
  • Krijg je, als je jezelf aanmeldt via onderstaande button, € 50 extra korting cadeau op je eerste lidmaatschapsfactuur.


Waarom kiezen voor BrightPensioen?

BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor iedereen die zelf pensioen moet regelen. Zoals zzp’ers. Maar BrightPensioen is meer dan dat. Ze vinden namelijk dat de financiële wereld een stuk eerlijker, transparanter en duurzamer kan. BrightPensioen is daarom een social enterprise. Hun model is gebaseerd op de kracht van samen. Ieder lid is mede-eigenaar en heeft certificaten van aandelen in BrightPensioen. Leden hebben zo iets te zeggen over hun pensioenpot en delen mee in de winst. BrightPensioen verdient daarnaast niet aan het vermogen van deelnemers, maar aan een vast jaarlijks lidmaatschap. En het vermogen van deelnemers wordt volledig duurzaam en tegen kostprijs belegd.

Adresgegevens

Keizersgracht 560-4

1017 EM Amsterdam, Nederland


KvK: 70488134

Contact

Tel: 085 – 079 7050


Algemeen: algemeen@dezaak.nl

Advies: support@dezaak.nl

Redactie: redactie@dezaak.nl

Volg ons

© MijnZaak Powered by Docbldr