Vind de beste zonnepanelen voor je bedrijf

Gratis & vrijblijvend

Wat is er belangrijk als je met zonnepanelen start?

Levensduur zonnepanelen

Moderne zonnepanelen zijn zeer duurzaam en vrijwel storingsvrij. Doorgaans gaan deze maar liefst zo'n 20 tot 30 jaar mee. Ook krijg je vaak een lange garantie op de panelen, dus mocht er toch iets gebeuren, dan valt het onder de garantie.


Subsidie vanuit de overheid

Op de aanschaf en installatie van zonnepanelen is in sommige gevallen subsidie te ontvangen. Investeer je zakelijk in zonnepanelen, dan maak je aanspraak op de Energie Investeringsaftrek (EIA). Dat komt er kort gezegd op neer dat je 45% van de investering mag aftrekken van je fiscale winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving. Daarnaast kun je ook een beroep doen op de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Dit houdt in dat je nog eens 28% extra mag aftrekken op de investering.

Waarom beginnen met zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een investering. Niet alleen in de toekomst, maar ook voor je eigen portemonnee. Want gemiddeld verdienen zonnepanelen zichzelf binnen 6 tot 8 jaar terug. Daarna is alle opgewekte energie pure financiële winst. Een beter milieu en een lagere energierekening.

Adresgegevens

Keizersgracht 560-4

1017 EM Amsterdam, Nederland


KvK: 70488134

Contact

Tel: 085 – 079 7050


Algemeen: algemeen@dezaak.nl

Advies: support@dezaak.nl

Redactie: redactie@dezaak.nl

Volg ons

© MijnZaak Powered by Docbldr